Opsætning af filt eller væv på væg og loft

Vi starter med at lytte til dine ønsker og behov

Har du brug for professionel opsætning af filt eller væv? Så kan vi hjælpe dig. Hos Østerbrogruppen ApS løser vi både tømrer- og maleropgaver for private og erhverv, herunder boligforeninger. Vi holder til i Søborg, men vi servicerer også kunder i Gentofte og andre steder på Sjælland.

Vores erfaring er, at den gode dialog fører til de bedste resultater for kunderne, men også til den bedste oplevelse. Derfor kan du forvente, at vi starter med at lægge øre til dine ønsker og behov.

Glasfilt og glasvæv gør dine vægge stærkere

Vi er et traditionelt håndværkerfirma, som udfører alle former for tømrerarbejde. Derudover udfører vi relaterede håndværkeropgaver såsom maleropgaver og tapetsering. Vi kan blandt andet tilbyde opsætning af glasfilt og opsætning af glasvæv. Det kan være på både væg og loft samt omkring hjørner.

Fordelen ved opsætning af filt eller væv på for eksempel en væg er, at det armerer væggen og gør den stærkere. Glasvæv har nogle lodrette kædetråde og tværgående glasfibertråde, som gør det stærkere end glasfilt. Dertil kommer, at trådene skaber et særligt udtryk. Dog vil glasfilt være den bedste løsning, hvis du ønsker at få helt glatte vægge.

Vi har mere end 16 års erfaring med faget, og vi bryster vi os af at være et alsidigt og fleksibelt tømrer- og malerfirma, som leverer kvalitetshåndværk. Samtidig har vi altid øje for de små detaljer i håndværket. Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket giver dig en yderligere sikkerhed for, at der ikke er fejl og mangler.

Få et tilbud på opsætning af filt eller væv

Du er velkommen til at høre nærmere om vores ydelser og priser. Samtidig kan vi tage en snak om dine ønsker og behov. Vi kommer også gerne ud for at se på opgaven, hvis det er nødvendigt, eller hvis du ønsker det. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en fair pris for opsætning af filt eller væv.

OM OS

ØSTERBROGRUPPEN APS


Østerbrogruppen ApS er et alsidigt og fleksibelt tømrerfirma, der servicerer kunder på hele Sjælland. Vi er specialister inden for køkkenmontering, ejendomsservice, montering af døre og vinduer, gulvlægning og om- og tilbygning for private samt erhverv.

Vi er i alt 5 ansatte, hvoraf en er uddannet bygningskonstruktør, hvilket bidrager til at vi kan yde professionel rådgivning og projektering på større projekter.

Vi har mere end 16 års erfaring indenfor tømrerbranchen, og har gennem tiden opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere. Dette gør at vi kan trække på mange forskellige ekspertiser, og hurtigt og effektivt kan løse selv store udfordringer.

ØSTERBROGRUPPEN

Østerbrogruppen ApS er et alsidigt og fleksibelt tømrerfirma, der servicerer kunder i hele Nordsjælland og København. Vi er specialister indenfor gulvlægning, montering af døre og vinduer, køkkenmontering, ejendomsservice, tilbyg og ombyg for private husejere, boligforeninger samt erhverv.

ØSTERBROGRUPPEN

Christianehøj 128
2860 Søborg

Telefon: 50 80 20 10
Email: oesterbrogruppen@gmail.com
CVR nr. 35378286

Se rutevejledning