+500 tilfredse kunder

Ring på tlf.:

Østerbrogruppen aps

Maler til maling af vinduer og andet malerarbejde

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Den gode dialog

Vi lytter til dig for at sikre de bedste resultater

Leder du efter en maler til maling af vinduer eller til noget helt andet malerarbejde? Så lad os klare maleropgaven.

Hos Østerbrogruppen ApS løser vi alle former for tømrer- og maleropgaver for private, erhverv og boligforeninger. Vi holder til i Søborg, men har også kunder i Gentofte og mange andre steder på Sjælland. Det er vores erfaring, at den gode dialog fører til de flotteste og bedste resultater ved en istandsættelse. Samtidig sikrer det en positiv oplevelse. Derfor indleder vi alle projekter med at lægge øre til kundens ønsker og behov.

Anmeldelser

Vi samler på glade kunder

Da jeg besluttede mig for at jeg skulle have nyt gulv i køkkenet fik jeg anbefalet Østerbrogruppen af en ven. Thomas kom ud og kiggede og målte op og vi fandt i fælleskab et nyt flot gulv. Kort tid efter kommer der to søde tømrer ud og går igang med at rive det gamle gulv op og for lagt det nye. De var specielt rigtig gode til at svare på de spørgsmål jeg havde, så jeg følte mig sikker på hvad der skulle ske hele vejen igennem opgaven. Og så var det dejligt at se nogle tømrer som virkelig havde øje for detaljen. Et super flot stykke arbejde!
Patrick
Min mand og jeg skulle have skiftet vinduer i vores lejlighed i Hellerup. Vi var lidt nervøse for projektet, men efter behagelig samtale og gennemgang af projektet med Thomas, var vi beroliget og arbejdet blev sat igang. De var meget professionelle og det blev super flot. Tusind tak til Østerbrogruppen.
Maja
Kvalitetshåndværk

Vi har øje for de små detaljer i vores håndværk

Vi er traditionelle tømrer, som både vedligeholder og udskifter vinduer. Vi udfører også malerarbejde såsom maling af vinduer og karme. Derudover klarer vi maling af døre samt alle andre indvendige og udvendige maleropgaver. 

Fællestrækket for vores tømrer- og malerarbejde er, at vi leverer kvalitetshåndværk, mens vi har øje for de små detaljer i håndværket. Vi har mere end 20 års erfaring, og i dag bryster vi os af, at vi er et alsidigt og fleksibelt tømrer- og malerfirma. Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri, hvilket sikrer dig mod fejl og mangler, når vi maler.

Hvad koster en maler?

Vores priser for en maler eller bygningsmaler afhænger af opgavens kompleksitet. Måske skal vinduerne blot opfriskes eller have en anden nuance. Her kan et par lag maling sagtens være en billig løsning. Andre gange skal den gamle maling fjernes helt eller delvist, ligesom hængslerne skal afmonteres og måske udskiftes.

Send os din opgave

Få et uforpligtende tilbud på maling af vinduer

Kontakt os for at høre nærmere. Vores malermester kommer gerne ud til en snak og for at kigge nærmere på opgaven. Her kan vi samtidig tage en snak om farver, kvalitet og andre ønsker. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en fair pris for maling af vinduer eller andre overflader.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Den gode dialog

Opsætning af filt eller væv på væg og loft

Har du brug for professionel opsætning af filt eller væv? Så kan vi hjælpe dig. Hos Østerbrogruppen ApS løser vi både tømrer- og maleropgaver for private og erhverv, herunder boligforeninger. Vi holder til i Søborg, men vi servicerer også kunder i Gentofte og andre steder på Sjælland. 

Vores erfaring er, at den gode dialog fører til de bedste resultater for kunderne, men også til den bedste oplevelse. Derfor kan du forvente, at vi starter med at lægge øre til dine ønsker og behov.

Glasfilt og glasvæv gør dine vægge stærkere  

Vi er et traditionelt håndværkerfirma, som udfører alle former for tømrerarbejde. Derudover udfører vi relaterede håndværkeropgaver såsom maleropgaver og tapetsering. Vi kan blandt andet tilbyde opsætning af glasfilt og opsætning af glasvæv. Det kan være på både væg og loft samt omkring hjørner.

Et særligt udtryk

Forlede ved opsætning af filt eller væv

Fordelen ved opsætning af filt eller væv på for eksempel en væg er, at det armerer væggen og gør den stærkere. Glasvæv har nogle lodrette kædetråde og tværgående glasfibertråde, som gør det stærkere end glasfilt. Dertil kommer, at trådene skaber et særligt udtryk. Dog vil glasfilt være den bedste løsning, hvis du ønsker at få helt glatte vægge.

Vi har mere end 20 års erfaring med faget, og vi bryster vi os af at være et alsidigt og fleksibelt tømrer- og malerfirma, som leverer kvalitetshåndværk. Samtidig har vi altid øje for de små detaljer i håndværket. Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket giver dig en yderligere sikkerhed for, at der ikke er fejl og mangler.  

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Østerbrogruppen aps

Indhent et tilbud på lige netop din opgave i dag

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Hvordan kan vi kontakte dig?
Hvad drejer opgaven sig om?