Skip to main content

VI OPFYLDER DIN DRØM OM NYT KØKKEN

VI ER EKSPERTER I MONTERING OG RENOVERING AF KØKKENER

Har du et køkken der skal monteres eller går du og drømmer om køkkenrenovering? Så kan Østerbroguppen ApS hjælpe dig. Få monteret eller renoveret dit køkken af vores professionelle snedkere, og få et nyt køkken, hvor der er kælet for hver detalje.

Vi har monteret og renoveret en lang række køkkener for tilfredse kunder, og vi har derfor stor erfaring inden for området. Vi kører ud fra vores base på Østerbro til hele Sjælland.

Vi laver blandt andet:

  • Montering og tilpasning af nye køkkener
  • Renovation af gamle køkkener

VI GØR KØKKENET TIL SAMLINGSSTEDET FOR HELE FAMILIEN

Køkkenet er et af de absolut vigtigste rum i hjemmet. Køkkenet er hjemmets banegård og hjemmet samlingssted, og derfor stiller folk også i langt højere grad krav til køkkenets udseende, kvalitet og funktioner.

Hos Østerbrogruppen ApS ved vi, at køkkenet er med til at skabe ro over dagligdagen og samtidig er det dét rum, som samler familien. Det betyder meget, at have et flot køkken og derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi gør os altid umage med selv de mindste detaljer, så resultatet udstråler kvalitetshåndværk, der er værd at vise frem.

Vi sørger for professionel montering af køkkenelementer som skabe, skuffesystemer, og bordplader, og vi tilpasser moduler efter behov.

Vi udfører også arbejde indenfor: