VI OPFYLDER DIN DRØM OM NYT KØKKEN

VI ER EKSPERTER I MONTERING OG RENOVERING AF KØKKENER

Har du et køkken der skal monteres eller går du og drømmer om køkkenrenovering? Så kan Østerbroguppen ApS hjælpe dig. Få monteret eller renoveret dit køkken af vores professionelle snedkere, og få et nyt køkken, hvor der er kælet for hver detalje.

Vi har monteret og renoveret en lang række køkkener for tilfredse kunder, og vi har derfor stor erfaring inden for området. Vi kører ud fra vores base på Østerbro til hele Sjælland.

Vi laver blandt andet:

  • Montering og tilpasning af nye køkkener
  • Renovation af gamle køkkener

VI GØR KØKKENET TIL SAMLINGSSTEDET FOR HELE FAMILIEN

Køkkenet er et af de absolut vigtigste rum i hjemmet. Køkkenet er hjemmets banegård og hjemmet samlingssted, og derfor stiller folk også i langt højere grad krav til køkkenets udseende, kvalitet og funktioner.

Hos Østerbrogruppen ApS ved vi, at køkkenet er med til at skabe ro over dagligdagen og samtidig er det dét rum, som samler familien. Det betyder meget, at have et flot køkken og derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi gør os altid umage med selv de mindste detaljer, så resultatet udstråler kvalitetshåndværk, der er værd at vise frem.

Vi sørger for professionel montering af køkkenelementer som skabe, skuffesystemer, og bordplader, og vi tilpasser moduler efter behov.

Vi udfører også arbejde indenfor:

OM OS

ØSTERBROGRUPPEN APS


Østerbrogruppen ApS er et alsidigt og fleksibelt tømrerfirma, der servicerer kunder på hele Sjælland. Vi er specialister inden for køkkenmontering, ejendomsservice, montering af døre og vinduer, gulvlægning og om- og tilbygning for private samt erhverv.

Vi er i alt 5 ansatte, hvoraf en er uddannet bygningskonstruktør, hvilket bidrager til at vi kan yde professionel rådgivning og projektering på større projekter.

Vi har mere end 16 års erfaring indenfor tømrerbranchen, og har gennem tiden opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere. Dette gør at vi kan trække på mange forskellige ekspertiser, og hurtigt og effektivt kan løse selv store udfordringer.

ØSTERBROGRUPPEN

Østerbrogruppen ApS er et alsidigt og fleksibelt tømrerfirma, der servicerer kunder i hele Nordsjælland og København. Vi er specialister indenfor gulvlægning, montering af døre og vinduer, køkkenmontering, ejendomsservice, tilbyg og ombyg for private husejere, boligforeninger samt erhverv.

ØSTERBROGRUPPEN

Christianehøj 128
2860 Søborg

Telefon: 50 80 20 10
Email: oesterbrogruppen@gmail.com
CVR nr. 35378286

Se rutevejledning