Skip to main content

Maler til maling af vinduer og andet malerarbejde

Vi lytter til dig for at sikre de bedste resultater

Leder du efter en maler til maling af vinduer eller til noget helt andet malerarbejde? Så lad os klare maleropgaven. Hos Østerbrogruppen ApS løser vi alle former for tømrer- og maleropgaver for private, erhverv og boligforeninger. Vi holder til i Søborg, men har også kunder i Gentofte og mange andre steder på Sjælland. Det er vores erfaring, at den gode dialog fører til de flotteste og bedste resultater ved en istandsættelse. Samtidig sikrer det en positiv oplevelse. Derfor indleder vi alle projekter med at lægge øre til kundens ønsker og behov.

Vi har øje for de små detaljer i vores håndværk

Vi er traditionelle tømrer, som både vedligeholder og udskifter vinduer. Vi udfører også malerarbejde såsom maling af vinduer og karme. Derudover klarer vi maling af døre samt alle andre indvendige og udvendige maleropgaver.

Fællestrækket for vores tømrer- og malerarbejde er, at vi leverer kvalitetshåndværk, mens vi har øje for de små detaljer i håndværket. Vi har mere end 16 års erfaring, og i dag bryster vi os af, at vi er et alsidigt og fleksibelt tømrer- og malerfirma. Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri, hvilket sikrer dig mod fejl og mangler, når vi maler.

Hvad koster en maler?

Vores priser for en maler eller bygningsmaler afhænger af opgavens kompleksitet. Måske skal vinduerne blot opfriskes eller have en anden nuance. Her kan et par lag maling sagtens være en billig løsning. Andre gange skal den gamle maling fjernes helt eller delvist, ligesom hængslerne skal afmonteres og måske udskiftes.

Få et uforpligtende tilbud på maling af vinduer

Kontakt os for at høre nærmere. Vores malermester kommer gerne ud til en snak og for at kigge nærmere på opgaven. Her kan vi samtidig tage en snak om farver, kvalitet og andre ønsker. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en fair pris for maling af vinduer eller andre overflader.